Behandelingen Tele’way

Oneffenheden in de huid snel opgelost

Teleway behandeling verwijdert huidoneffenheden in slechts enkele minuten! Stoor jij je aan die ontsierde rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratje of andere huidoneffenheden? Met de Teleway heeft Praktijk voor Huidverbetering de oplossing voor jou in slechts enkele minuten! Veel oneffenheden in de huid kunnen met de Teleway succesvol worden behandeld.

Een Teleway behandeling is een vrijwel pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat. Teleway maakt gebruik van de wereldwijd unieke techniek van USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. Met een naaldje, dat verbonden is met het Teleway apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een korstje op komen. Dit verdwijnt en geneest vanzelf weer.

Tele’way demonstratie video: 

Teleway verwijdert littekenloos, direct resultaat bij:

 • Bloedblaasjes
 • Couperose, tele’s, gesprongen adertjes
 • Spider Naevus, rood spinadertje
 • Fibromen (steelwratjes)
 • Kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
 • Talgklierhyperplasie (gele, gelobde bultjes van een tot enkele millimeters groot ontstaan vanuit lokale ophoping van talgkliertjes)
 • Vetbultjes, talgcysten
 • Andere onregelmatigheden in de huid

 

Hoe lang duurt de Teleway behandeling?

Coagulatiebehandelingen met de Teleway duren over het algemeen 15 minuten.

 

Voor Teleway behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos, hangt wel van de huidoneffenheid af.

 

Na Teleway behandeling

Na de behandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan. De tweede en derde dag is het nog iets roder, de vierde dag is de huid weer rustig. Gedurende 4 dagen dient de behandelde plek voorzien te worden van Anti-Sept en de High Colour Inflame crème, deze crème neemt het branderige gevoel weg en desinfecteert. Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuwgevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij. Bij een couperose behandeling kan het 3 weken duren voordat de roodheid wegtrekt. Na 6 weken is de huid pas helemaal herstelt. De behandelde huid is na de behandeling extra kwetsbaar.

BELANGRIJK na de behandeling is de nazorg:

 • 72 uur na de behandeling mag het behandelde gebied niet in aanraking komen met water of andere stoffen anders dan voorgeschreven.
 • 72 uur na de behandeling sauna, zwembad, zweten en heftige inspanning vermijden.
 • Het behandelde gebied 3x per dag desinfecteren met Anti-Sept, deppen met een watje. Niet wrijven!!
 • Dag 1, 2, 3 en 4 in de ochtend, middag en avond breng je na desinfecteren met Anti-Sept (deppen met watje, niet wrijven!), High Colour Inflame crème aan.
 • De 3de dag mag je de huid weer camoufleren met I conceal make-up.

MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 17:00
Woensdag9:30 - 17:00
Donderdag9:30 - 17:00
Vrijdag9:30 - 17:00
ZaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

 

Beauty by Heidi zit in Studio 220

Footlogics logo

ProVoet logoLidnr ProVoet: 304295