Producten Alexandre Fabelle

Behandelingen Alexandre Fabelle

Alexandre Fabelle is er om u heerlijk in luxe te verwennen met behandelingen die u er jaren jonger en stralender doen uitzien, luxe producten om uw huid onder te dompelen in oliën en romige crèmes, die uw huid zacht en mooi effen maken met luxueuze ingrediënten van planten- en caviarextracten.

Quick Beauty Experience

Quick behandeling voor wie weinig tijd heeft.

Een weldadige behandeling afgestemd op jouw huidtype met de luxe, heerlijk geurende producten van Alexandre Fabelle. Deze Quick Experience is een belevenis voor je huid!

 

Luxerant Treatment

Anti-ageing en anti-rimpel behandeling voor de droge en verslapte huid.

Deze behandeling heeft een zeer sterk liftend effect! De huid voelt strakker, compacter en comfortabel aan. Echt een behandeling waarvan je het resultaat voelt en ziet! Een ware oppepper voor de verslapte huid Een egaal, glad gezicht in 60 minuten!

 

La Reine Treatment

Oppepbehandeling voor de gemengde, verslapte en vermoeide huid.

Een frisse behandeling met fruitzuren. Absorbeert dode huidcellen, geeft een heldere tint aan je huid terug voor een zuivere uitstraling. Voor een frisser en jeugdiger uiterlijk!

 

Luxe Golden Wellness

Deze heerlijke luxe behandeling met romige producten herstelt de soepelheid en gladheid van je huid. De rijke voedingstoffen van de Gold extracten werken nog dagenlang door en dat merk je!

 

Anti Acné Treatment

Een speciale behandeling voor de zeer vette, onzuivere acné huid. Deze facial bestaat uit een intensieve reiniging, een zuiverend masker en het verwijderen van ontstekingen met producten die speciaal voor deze probleemhuid ontwikkeld zijn. Als afsluiter een lichte, hydraterende crème die de balans in de huid weer herstelt.

Anti Couperose Treatment

Couperose is vervelend, maar ongevaarlijk. Het is een toename van kleine bloedvaatjes in het gelaat. Couperose verdwijnt nooit van zelf, maar met de behandelingen en producten van Alexandre Fabelle kunt u de couperose voor een groot deel reduceren! Tijdens de intake krijgt u alle informatie over de diverse behandelingen en producten ter bestrijding van couperose.

 

MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 17:00
Woensdag9:30 - 17:00
Donderdag9:30 - 17:00
Vrijdag9:30 - 17:00
ZaterdagOp afspraak
ZondagGesloten

 

Beauty by Heidi zit in Studio 220

Footlogics logo

ProVoet logoLidnr ProVoet: 304295